Dagene flyder lidt sammen

Ja, dagene flyder nemt sammen her i denne periode. Vi hænger i og får lavet vores ting – men det er godt nok ved at være lidt ensomt at gå hjemme. Heldigvis skal den mellemste af sted i skole på mandag – det bliver så godt. Det har været en lang periode for hende at undvære sine venner i. Den store er ok med at være hjemme. Hun trives meget mere med det. Jeg selv skal også på job fysisk igen mandag. ORK jeg glæder mig. Det kan jeg godt sige jer.

I weekenden er ungerne hos deres far og så er vi alene hjemme og skal bare hygge og få det sidste gjort færdigt på mindstemandens værelse, inden han kommer hjem igen. Og så skal vi også have taget vores ugentlige Coronatest.

Den sidder oppe midt på hånden

Skal til lægen på tirsdag. Opdagede en knude på min hånd i går aftes. Det er sikkert bare en seneknude, ganske ufarligt – men den skal lige tjekkes op på. Just in case.