Min første nattevagt…

Så sidder jeg her i Svenstrup – på min første nattevagt. 1. kop kaffe er også indtaget – der følger helt sikkert flere efter. Er blevet taget godt imod og vi er to på vagt. I nat starter oplæringen, når der bliver ro i huset. Ligenu er der tid til vi sidder og laver, hvad vi hver især har lyst til. Jeg har fået nogle DVD-film, som jeg vil sætte mig til at se her senere. De omhandler alt hvad vi kan få brug for på en vagt. De er nu meget smart.

Godnat herfra nattevagten… Jeg ser først min seng i morgen kl. 9:30….

__________________________

Kl. 05.05
Jeg er stadig ved godt mod. Tiden er faktisk fløjet afsted. Selvfølgelig har det nok også lidt at sige, at vi er to på vagt og snakken går. Alarmen er gået en gang og ellers er det hele forløbet meget roligt. Der er blevet gjort lidt rent i udstyret og ellers i lejligheden. Jeg har ellers fået tiden til at gå med mit hækle-sjov. Har gang i en ny hagesmæk. Håber den bliver mere vellykket end min sidste hagesmæk. Thø hø! Den var ikke et billede værdigt. Jeg må indrømme jeg er lidt træt. Men, alligevel ikke så voldsomt, som jeg ville have troet. Det går ok. Stoppede dog med kaffen her kl. 03. Vil jo også gerne kunne sove når jeg kommer hjem senere. Kan lige nå at få en 6 timers søvn, inden jeg skal hente ungerne.

07:11
Nu trækker den tænder ud. Hold da op, hvor er jeg træt. Mine øjne er tunge. Der har været ro på de sidste to timer. Det er svært, at holde sig vågen og finde på ting, at lave. 1 time og 15 min igen til jeg har fri!!!! Zzzzzzz

One thought on “Min første nattevagt…

Leave a Reply

Skriv et svar