Det er gået ok…

Efter ca. 5 timers søvn, er jeg frisk igen og har mod på endnu en vagt i nat. Det skal nok gå. Jeg har været i bad, lukket heste ind og fodret dyrerne og fundet tøj til ungerne, som de skal have på i morgen. Jeg skal lige op til købmanden efter lidt sager, så jeg kan klare mig i nat. Skal have noget instant-kaffe med i hvert fald. Min kollega gav kaffen i nat – heldigvis. Jeg skal også lige have lidt morgenmad med og lidt mere frugt og grønt til at snacke på om natten. Det gik i nat med to æbler – men har på fornemmeren, der skal lidt mere til i nat.
Jeg faldte ellers hurtigt i søvn, da jeg kom hjem. Fik lige hurtigt noget morgenmad og lukkede hestene ud – og så ellers på hovedet i seng. Tiltrængt. Sov godt og sammenhængende. Det er det vigtigste.
Jeg har været så heldig, at en kollega vil bytte en vagt med mig den 20. januar til den 19. januar i stedet. Jeg skal jo til noget forældreråds-middag fredag den 20. og det vil jeg helst ikke gå glip af, nu hvor jeg selv har været med til at planlægge aftenen.

Nu vil jeg ned og hente mine elskede unger og så lige op og handle. Derefter går turen til gymnastik.

Leave a Reply

Skriv et svar