Har lært at hækle…

… eller er godt i gang med at lære det. Blev invitereret med til Krea aften i Ravnstrup, af Karin, i går aftes, hvor der var en meget tålmodig sjæl, der lærte mig at hækle. Nu skal jeg bare ud og have købt noget garn, som jeg er vild med i farven og en lidt tykkere “pind” – så kan jeg rigtig komme i gang med hækleriet. Det var hyggeligt at være med til kreaaften. Desværre var vi ikke så mange i går – men det kan der jo være, der kommer næste gang. Tiden fløj afsted og det var godt nok ikke så meget jeg lige fik snakket, da jeg var så fokuseret på at lære at hækle.

Bjarne fik også skræmt mig halvt ihjel i går. Står ude ved dyrerne og vil lige fodre og gøre klar, så John ikke skal tænke på det, når han kom hjem. Og pludselig larmer det helt vildt ovre bagved gården og hestene hopper og danser i stalden. Jeg kan se en mand rende rundt derude. Afsted med Harley og ud og se hvem det er… Bjarne… tsk tsk.. Han kom op med en rod til grisene, som de kan tygge lidt i og lege med. God tanke og de elsker roden – og så er det win win, at de bider i den istedet for i pallerne, som boksene er bygget af.

Nu vil jeg ud og lege lidt med hestene. Håber jo sådan, at vi får lov at få vogn efter Henning på søndag – så det er bare med at klø på og træne, så meget som vi nu kan herhjemme.

Kan I have en rigtig god dag alle sammen… smiley

3 thoughts on “Har lært at hækle…

 • Tror du ville blive meget overrasket hvis du kom med til sådan en Krea-aften. Det var ikke mange ord, der blev udveksel. Folk var i dyb koncentration over at lære at hækle. he he.

  Rystede du ikke lidt i buksene da Harley kom dig i møde? smileysmiley

 • Krea aften.. hmm, mon nu ikke det bare er en undskyldning for at snakke
  flere timer i træk.. sikke en flok høns J

  Jeg overvejede godt nok, om jeg lige skulle skrive, før jeg kom, men så
  tænkte jeg, at jeg jo bare skulle sætte traileren, og jeg havde godt nok ikke
  regnet med, at du ville pudse hunden på mig. Godt at Harley er lidt af en
  kylling J

Leave a Reply

Skriv et svar