Chilis julegave er på plads…

I dag gik turen til “Elmutanten” i Aalborg efter en Wii og et smølfespil. Håber Chili bliver rigtig glad for gaven. Jeg har også fået købt lidt adventsgaver til på søndag.

Og så er der kun 9 dage til, at jeg rejser til London med min veninde! Har lige haft ringet til Banken og bestilt pund til turen. Det bliver SÅ godt!.

Svend Åge og Frue har også været i røret et par gange, hvor vi lige fik vendt verdenssituationen og Moster har jeg også snakket med. Nu venter jeg på, at jeg kan hente mit yngel, så vi kan komme til gymnastik. I aften skal jeg til Krea-aften i Ravnstrup ved en der hedder Mona. Jeg har valgt at tage mit hæklegrej med derud – så håber jeg langt om længe at få det rigtig lært.

Jeg har forsøgt at få fat i one.com og få dem til at se på min side. Det driller, når folk vil kommentere herinde. Døjer du også med det? Gider I prøve at teste om I kan skrive en kommentar til dette indlæg?

7 thoughts on “Chilis julegave er på plads…

Leave a Reply

Skriv et svar