Ud og køre med de skøre!

Efter arbejde tog jeg en tur i A-Z – jeg ville ud og finde et nyt og billigt glattejern. Jeg havde undersøgt markedet og forskellige brugertests og fandt frem til et Remington-glattejern til blot 299,- i A-Z, der kan varme op til 230 gr. Og jeg må sige jeg er bare superglad for det allerede! Plejer normalt at købe igennem min frisør, men det er jo til en noget anden pris og da mit sidste dyre glattejern gik i stykker, købte jeg et billigt glattejern, der desværre ikke virkede og som bare har lagt i skabet fordi det var så ringe.

John og ungerne kom sent hjem, de havde nemlig været på tur i Bilka. De var ude og kigge på nyt fladskærms tv. Vi tager derud på lørdag og vælger det vi skal have. Det er jo ikke bare noget vi bare lige sådan gør. Vi må lige være sikre på hvad vi vil have og hvad det skulle kunne m.m.

Efter aftensmaden sadlede vi op på cyklerne, alle mand, og kørte en tur op til Købmanden, hvor bogbussen holdte. Ungerne fik lov at låne nogle bøger og nogle Dvd’er, som gulerod for den lange cykeltur. Det blev da til en 6 km cykeltur. Lotus godt nok det meste af vejen i cykeltraileren, men hun cyklede det hun kunne selv.

Leave a Reply

Skriv et svar