To dage med op- og nedture…

Min veninde skrev til mig onsdag morgen om jeg vidste hvor man kunne købe mælkeerstatning til lam. Jeg hentede hende så og vi kørte til Vester Hassing efter det samt sutter. Lammet var allerede meget svækket og meget koldt. Vi fik lidt mælk i den og gav den godt med varme. Min veninde skrev senere på aftenen at nu kunne den stå op og det hele lysnede. Det var så meningen jeg skulle have passet den bette her i dag, torsdag – men desværre døde den natten til torsdag. Virkelig trist. Nu havde man lige håbet og alt så lyst ud.

Da jeg kom hjem var Tina kommet og vi gik i gang med at strigle Henning og Jens samt sadle Henning op. Tina kom på ryggen af Henning og det gik bare så fint. Hans Christian har lovet at komme på søndag og hoppe på ryggen af Henning. Vi er meget spændte på hvordan han reagere, når Hans begynder at forlange lidt af ham.

Onsdag stod også på gymnastik med alle byens unger. Det var dejligt at se dem alle igen efter en uges vinterferie.

I dag torsdag har jeg været ude og ride på Jens. Der var bare så dejligt et vejr. Solen skinnede og varmede så dejligt. Jens var sød – virkelig sød, til trods for det faktisk er længe siden jeg har været på ryggen af ham og han heller ikke havde været ude og strække ben inden jeg hoppede op. Jeg tog ham direkte fra stalden af. Så stor succes. Tror også han har savnet at komme lidt ud.

Jeg tror også nok jeg gjorde et genbrugskup i dag! Fandt et Royal Couture-sæt i genbrugen til bare 40 kr?! Og hvad jeg kan se og finde på nettet, så ligger dette sæt (eller noget lignende) mellem 700-1200 DKR. Vildt nok! Er så glad for det og så er det jo i ynglingsfarven – mørk blå. Gitte er glad, Gitte er meget tilfreds!

Og så kan jeg lige prale med et samlet vægttab på -7,3 kg! Tjuhej, hvor det går!

Leave a Reply

Skriv et svar