Harleys dage er vidst talte

De sidste 14. dage har vores hund, Harley, gået og skrantet. Han ser rigtig sølle ud og har tabt sig. Han kaster op og de sidste par dage vil han ikke engang spise – så er der altså noget galt! Vi har en tid i morgen til undersøgelse. Dyrlægen havde ikke tid før. Vi har bange anelser om det muligvis er nyresvigt eller leversvigt. Tanken om han skal aflives gør rigtig ondt. Vi har haft Harley i 8 år og vil virkelig komme til at savne ham. Nu må vi se hvad dyrlægen siger i morgen… Skrækkelig weekend vi går i møde… også med min mors dødsdag den 4. oktober. Den dag er for mig virkelig svær og jeg har gået og talt ned til dagen og humøret er dalet i takt dermed. Nu er det 5 år siden hun gik bort og jeg savner hende stadig rigtig meget, selvom livet jo går videre og vi har det godt!

I aften skal jeg med kollegaerne ud og spise og i biografen bagefter. Humøret er ikke helt i top, men kan ikke rigtig gøre noget, før vi ved mere om Harley i morgen – så tager med og håber virkelig på en hyggelig aften. Vi skal ind og se Fasandræberne – den er jeg noget spændt på.

Leave a Reply

Skriv et svar