Den dejligste påske..

Ja, jeg siger jer, at det virkelig har været den dejligste påske jeg kan mindes. Ikke mindst vejret var dejligt. Sol over hele påskedagene – i mere end én forstand. Bliver helt forpustet af at tænke på alt vi har oplevet.
Torsdag var der Påskefrokost med min familie i Rakkeby. Dejlig dag i godt selskab og rigtig meget og god mad og drikke. Inden vi tog til Rakkeby rundede vi lige kirkegården i Brønderslev og fik lagt roser på min mors grav og min fasters grav.
Fredag kom Ea forbi sammen med Felix og fik en kop kaffe. Jeg havde gang i at rense fliser med min nye højtrykrenser. Gav mig selv en ny i tidlig fødselsdagsgave. Elsker den allerede. Nøj, den er ikke til at undvære. Og fliserne blev så fine efter det hele tørrede op. Bitten og Jørgen droppede ind forbi fredag aften til impulsiv grillaften. Simpelthen så hyggeligt og dejligt nede på jorden. Vi grillede og spillede lidt spil. Dejlig aften. Ungerne legede så dejligt i haven hele aftenen.
Lørdag afleverede jeg ungerne til deres far tidlig formiddag. Lotus skulle fejre sin egen fødselsdag og sin farmors fødselsdag. Vi udnyttede dagen til at hente Løbeænder hos Raunsmeden. 8 søde små ællinger vi fik med hjem. Derefter tog René og jeg op til Børglum til møg-dag/Pløjedag med traktorfolket. René fik kørt meget traktor den eftermiddag. Han var ikke til at pille af min fars David Brown. Måske vi skal have fundet en plov til René til hans traktor i nærmeste fremtid?! Lørdag aften stod den på bowling og spisning med vores gode venner fra Børglum og Hallundkær. Vi blev hentet og bragt hjem – simpelthen bare så fint. Vi endte i Jomfru Anegade og fik en enkelt og så tog vi alle glade hjem igen.
Søndag stod den på afhentning af grill i Jerup i Renés hus og lidt småting til haveskuret og en solseng i Sindal. Derefter var vi inviteret til frokost hos min far og AG. AG´s søster og svoger var der også – så vi havde lige et par timer sammen med dem, inden vi skulle op og hente vores nye kat.Birgitte havde fundet en sød han-mis i rød til os. Deres naboer havde tilfældigvis mislinger i røde. Helt perfekt. Han hedder Erik. Hvad ellers kunne han hedde? he he. Mads kom hjem om aftenen fra Sjælland. Han og en kammerat havde været på tur over og besøge hans mor og ellers lege turrist. De havde en dejlig tur.
Mandag var vi en tur ude på Hallundkær og hente Geoginer til haven og vi fik set deres små lamsebamser, gæs og heste. Fik en hurtig snak og en kold i solen og så gik det hjemover til havearbejdet. Mine forældre kom lige hurtigt forbi om eftermiddagen og så fik jeg og Mads handlet lidt og jeg fik ham kørt ud på Kasseren igen. René og jeg hyggede så ellers derhjemme i haven med de sidste bede og ellers nød vi at sidde og snakke og kigge på ællingerne. Aftenen tog en noget uventet drejning. Mere om det senere. Men det var en god drejning.
Sidder med det største smil på lige nu. Det har simpelthen været så dejlig en påske på alle måder. Og det mener jeg helt inde fra knoglerne og hjertet af.

Leave a Reply

Skriv et svar