Chilis fødselsdag for familien…

I søndags holdte Chili fødselsdag for familien. Det blev en hyggelig fødselsdag, men dog indendørs. Det stod ned i lårfede stråler det meste af dagen, men det skulle ikke ødelægge noget af. Der blev hygget alligevel og sludret på livet løs. Chili fik mange gode gaver – Er så glad for at folk altid er så kreative hvad gaver angår. Intet skulle byttes. Jo, kun lige et sengesæt, men det skal kun lige være et nummer mindre – ellers var det helt perfekt.

Lagkage skulle der også til og Chili havde bestemt det skulle være kager magen til den jeg lavede til forårsfesten i børnehaven. Den nåede hun jo ikke at få smagt, så nu ville hun have to af dem. Hun var selv med til at dekorere kagerne.

I går mandag tog vi op til AG og FP, der også havde en bette overraskelse til Chili – nemlig to kaninunger! ORK, hvor er de bare nusser! Er helt væk i dem. Så søde de er. Chilis hedder Maria og Lotus kalder hendes Bella. Da vi kom hjem gik vi straks i gang med at lave en boks til dem. De har nu rigtig god plads at hoppe rundt på og har fået Dennis med ud til dem. Det tror jeg også Dennis nyder. (Dennis er vores marsvin).

Men ja, vi har da fået fejret vores store pige – og der bliver da noget at leve op til næste år – men vi glæder os! Det har været nogle dejlige dage og jeg kan se på hende, at det har været lige som hun havde håbet på. Det lyser af glæde i hendes øjne, så kan man ikke forlange mere.

Leave a Reply

Skriv et svar