Tre søde små gimmere

Mary læmmede tre velskabte gimmere. Vi har valgt at kalde dem: Kirsten, Karen og Kathrine. Kathrine har lidt bløde “koder”? Ja, hedder det “koder” på en ged? Ved i hvert fald at føl kan have det når de er nyfødte. Hun er meget blød i bagbenene. Hun er ikke lam og kan snildt flytte sig rundt, men hendes led er meget bløde i “knæ” og i “anklen” – men har hørt det skal “gåes væk” og det nok skal blive godt igen. Der skal bare træning og atter træning til. De har nok været godt klemte inde i maven, nu der var tre kid.

Fik lige bestilt flere øremærker i dag. Havde jo kun bestilt til fire nye kid, ikke det femte. Men nu er det så også snart på plads. Vi har øremærkerne og tangen, vil bare ikke skabe panik ved at sætte dem i og synes simpelthen de små er for lille endnu. Det skal bare gøres inden 60 dage, så vi når det nok. Erstatnings-mærkerne er også på plads, de skal “bare lige” i ørerne på de voksne dyr vi har. Eller.. det vil sige, vi skal lige tage os sammen. Ærligtalt, så synes jeg ikke det er den mest spændende og rareste opgave. Men det skal bare overståes. Måske jeg endda bliver hærdet gede-mutter? he he.

Her sidder Fønne med Bjarne, der er 1 uge gammel

I hjemmeskolen har vi (næsten oplagt) Biologi. Ungerne har været med til hjemmefødslen af de små kid og har fået en på opleveren må man sige.

Den stolte mor og hendes tre små gedekid: Kirsten, Karen og Katrine
Lotus sammen med Britta, der er 1 uge gammel nu

Mary har masser af mælk og vi regner ikke med vi skal assistere med flaske. Men vi er i beredskab, hvis det skal til. Kidene vokser fint og patter fint hos deres mor.

Leave a Reply

Skriv et svar