Projekt gedefold og mere bål

Snobrød på gårdspladsen i læ for den kolde vind

Så ramte vi 8. dagen hjemme i denne corona-periode. Weekenden er fløjet af sted. Ungerne ville lave bål igen og René gik i gang med at lave den nye gedefold. Det bliver så godt for gederne og ænderne at de kan komme ud på en stor ny fold med masser af græs.

Vi napper et stykke af det græs, der er på gårdspladsen, som vi aldrig bruger alligevel og hvor græsset gror som ukrudt. Vi tager også en bid af hestemarken, så de får et ordentlig stykke at rende på. Nu skal vi bare have fundet os en sød landmand i nærheden, der har nogle natursten, som vi må få til gederne. Og René vil have bygget et fint gedehus og andehus. Glæder mig sådan til det bliver færdigt og dyrerne kan tage det i brug.

Mary er simpelthen rumletyk. Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg tro der var 4 kid derinde? Og hun aldrig går i fødsel. Synes hun har gået længe nu og vi har hver dag troet at NU går hun igang… Men næh, nej – ingen kid endnu. Det bliver nok, når vi mindst venter det – som sidste gang. Jo jo…

Ungerne er stadig hjemme ved mig. Og de er flittige. De laver deres skoleopgaver og er gode til at finde på ting. I dag lavede de stearin-dryp og Chili har bagt gulerodskage.

Min tandlæge ringene i går, på en søndag, og vi fik aftalt en tid i dag til jeg kunne få sat min krone på. Kan ikke gå 3 måneder uden at få ny krone på. Så det er dejligt nok jeg får det overstået i dag.

Update: Mary har født. Hele 3 kid!? ???

De har alle det godt og vi vender lige tilbage med hvad køn de er. Nu skal de lige have lidt ro og mortid.

Leave a Reply

Skriv et svar