Et par rolige dage i Coronaland

Ungerne kom hjem til deres savnede far i går onsdag og skal være der til søndag. Så kan jeg også få lidt ro til mit arbejde og tanke energi-kontoen op igen. Det er nu gået rigtig fint med at have ungerne her, men indrømmet, jeg når mere, når de ikke er her. Det giver sig selv. Men har virkelig nydt at have dem hos mig og glæder mig sindssygt til de kommer hjem igen.

René er flittig herhjemme med Projekt-Gedefold. Han bygger og bygger. Det bliver også virkelig fint. Glæder mig rigtig meget til det er færdigt. Så kan folk komme ud og kigge de små kid på folden. Der vil blive klappet et “klappe-spot” ude ved vejen, ved indkørslen, hvor folk kan komme helt tæt på og klappe og give godbidder. Forhåbentligt i næste uge vil mor-gederne og de små komme derud til offentligt skue. De voksne hanner vil blive i hønsegården lidt endnu.


Vi venter på dyrlægen kommer. Han kommer i dag eller i morgen. Jeg har bestilt tid til kastration af Aksel. Vi skal ikke have flere og så skal vi af med de to kastrater vi har og så beholder vi de små kid og Aksel. Så har vi den flok vi gerne vil have. Og de er kælne og menneskesøgende. Dyrlægen kommer i den omgang også med ormekur til alle de firbenene.

Update. Da jeg fik fri fra arbejde var René stadig igang med arbejdet udenfor. Jeg fuldte trop og hjalp med at male.

Vi fik også taget modet til os og fik sat nogle øremærker i et par geder. Det var ikke så slemt og gik egentlig tjept. Besætningsdokumentet blev også opdateret. Så er der styr på det ?

Leave a Reply

Skriv et svar