Træning med begge heste…

Eller træning og træning. Jens og jeg tog kun en god lang ridetur ud over markerne og i skov og krat. Han var lidt træls pga. alle de rådyr der var i krattene og hidsede sig pænt meget op pga. det, hvilket også resulterede i, at han vendte 180 grader på vej hjem fordi han blev bange. Skøre hest. Et par 100 meter længere væk, fik jeg ham dog stoppet og vi kunne ride tilbage igen. Henning var så dygtig og vi gik langs vejen og mødte en masse trafik, postkasser og plastik. Han rørte sig ikke ud af flækken. Det gik også bedre med at få bringeselen på ham. Jeg har fundet et godt trick, så jeg nemmere kan få det på.

Jeg har også fået gjort rent og fint i vaskerummet. Det trængte godt nok. Der var fyldt af nummermænd og andet “sjov”. Så skønt, når der bliver lavet lidt. Nu vil jeg holde en velfortjent kaffepause og så ned og hente ungerne. Den står på gymnastik i aften…

One thought on “Træning med begge heste…

Leave a Reply

Skriv et svar