Julle på besøg…

Skal have Julle med hjem og sove her hos Chili i nat. Det bliver så hyggeligt. Dog er jeg glad for de først fik det at vide i går – de er allerede gået helt i selsving over det. Eller Chili er i hvert fald. he he.
Lasse og Ann kigger vist også ud en bette tur i aften. Lasse skal låne vores brændekløver og så kan de jo også lige se bedriften her. Glæder os til at se dem. Måske der bliver til en bette kage til kaffen. Hvem ved smiley

I dag har jeg planer om at få fejet maskinhallen og rengjort hestetraileren. John plejer sig selv på sofaen og jeg har hentet film og lidt godt til ham. Ellers bliver det for kedeligt, at ligge der og blomstre på sofaen.

I går var jeg en tur i Aalborg for at kigge på en mulig julegave til Chili. Tror jeg har fundet den perfekte gave: En Nintendo Wii med Smølfe-dance – Det er så oplagt! Efter jeg havde hentet ungerne var jeg lige en tur over hos Birthe og Svend Åge for at låne et “stød-hegn” og lige hjælpe dem med computeren. Fik en god kop kaffe og en god sludder for en sladder.

Og så gik det lige op for mig i dag, at der kun er 14 dage til LONDON-TUREN! 14 DAGE!! Ja for søren! Glæder mig da helt sygt! Fatter bare ikke at jeg rent faktisk skal afsted!

Vi fik også takket ja tak til at holde jul i Elling. Håber vi så i stedet kan hygge med min familie dagen før – eller efter juleaften.smiley Det bliver jo min første jul uden min far og søster. smiley Bliver underligt… Virkelig underligt. Men vi tager revanche næste år så og holder med min familie igen.

Nå men, Karin kommer lige om lidt – så må hellere lige få sluttet af her. Kan I have en rigtig god dag alle, der læser med…

smiley

Leave a Reply

Skriv et svar