Helt booket op…

Kom lige til at se i kalenderen og opdagede at vi rent faktisk er booket helt op fra nu af og til jul, hver weekend! Det er jo crazy.
Vi havde jo snakket om at tage ud og købe julegaver sammen, John og jeg – men kan ikke lige se, at vi har tiden til det i weekenderne. Denne weekend er der jo kandis og jeg ville gerne en tur til frisør lørdag og søndag er der jo hestetræning. Der er også Londonturen, der strækker sig over en hel weekend.
Der er også planlagt en sommerhustur i nærmere fremtid med Bitten og Jørgen. Ved dog ikke helt hvad vi gør med det hestetræning. Der bliver en del aflysninger her i december – men det tror jeg mange er nød til, også pga. julefrokoster osv. Så håber hestetræningen holder “Juleferie” i december. Vil lige høre nærmere om det, når vi skal op og træne søndag. Puha, bliver ikke sjovt, ovenpå Kandis-julefrokosten, at skulle op og træne søndag. Birgitte og Peter holder også Julefrokost i december – så vi har nok at se til i hvert fald. Men glæder os virkelig til en hyggelig december månede.

Jeg fik også lige farvet garnet i går – så er det tip-top til julefrokosten lørdag. Planen i dag er ellers at sørge for min dårlige mand og få taget et ryk mere ude i udehuset. Elsker mine små projekter og elsker, at man kan se en forskel, hver gang med flytter lidt og laver lidt derude. Lidt har også ret.

Leave a Reply

Skriv et svar