En weekend jeg gerne ville have været foruden

Shit en weekend. Fredag var virkelig en dag vi alle derhjemme gerne vil have i glemmebogen! Problemer med en af pigernes ekskærester, forældre der overtrådte vores grænser. En forældre måtte vi bede om at holde hende og hendes søn væk, den anden måtte vi nærmest “smide” ud af huset sent fredag aften, og så voksne på Snapchat der åbenbart ikke kan holde sig til personer over 18. Kort og godt. Føj siger jeg bare!

Lørdag gik meget bedre med fodboldkamp med Fønne og hygge derhjemme. Vi trængte alle til en aften uden drama!

Søndag var Fønne til fødselsdag med to klassekammerater og John og jeg tog på opdagelse i Hellevad området imens og kiggede på sheltere og muligheder for næste store tur.

Ferie version 3.0 ⛱️

Har haft den dejligste uge på DCU Camping i Aalbæk sammen med John og hundene. Virkelig en lækker campingplads med faciliterne i orden, fin hundeskov og deres badesø er virkelig et besøg værd. Den var vi i hver morgen og havde den helt for os selv. Virkelig lækkert. Balsam for sjælen 🥰

Aalbæk og stranden blev travet tyndt og vi fik smagt på en masse skønne øl og bare nydt det skønne vejr vi havde i ugen. Og så var vi ikke længere væk, end vi kunne køre hjem og lykønske Chili med kørekortet og komme ud og fejre hende på Café Koks med lækker tapas.

Vi havde også billetter til foredrag med Hr. Weyse fra Badehotellet om onsdagen i Frederikshavn. Dejligt vi kunne nå det hele og stadig være på ferie.

Min den store fik sit kørekort

Chili fik sit kørekort i første forsøg. Kan i hvert fald godt anbefale RSDrive i Brønderslev. Hun har været ude og fræse i Fiat’en og og vi har fejret hende med lækker mad til middag og her til aften hvor vi endte på Café Koks. Hun kørte også op til mormor og morfar. Er så stolt af hende ♥️♥️♥️♥️

Hun har allerede pimpet Fiat’en og sat sit præg på den. Farvel til Fiat’en blev det så nu kan jeg godt regne ud 😂😂😂😂

Phoenix startede også op på fodbold idag. Hans far sendte et billede af ham på hans første træningsaften. Så fedt.