Vores 1. fælles baby..

Ja, så kom hun endelig. Marie. Vores ventede lille ny. Ja Marie er vores nye robotplæneklipper.
Jeg havde ellers svoret, at jeg aldrig skulle have sådan en. Men jeg må indrømme at jeg godt kan bruge min tid nu på andet end at slå græs. Så tror vi bliver rigtig glade for den. Og der vil jo altid være græs langs vejen at slå, så jeg kan få stillet min lyst. He He.

Jeg fik også afleveret Phoenix og Lotus hos deres far og givet dem en fars dags gave med til på onsdag. Håber deres far bliver glad for gaven fra ungerne. Jeg fik også billeder med hjem af Phoenix fra fotografen i dagplejen. Sikke en charmetrold. Ja, hvad siger i?
Da jeg kom hjem oppe fra ungernes far, havde vi besøg af et par skønne mennesker nede fra Ørum. De ville lige se hvordan vores robotplæneklipper virkede og hente lidt fif til deres. De lykønskede os med brylluppet med knus og kram. Så sødt.
De fik en hurtig rundvisning på gården og derefter tog vi med dem hjem og René fik kigget lidt på deres plæneklipper. Jeg fik tilbudt en rigtig fin vogn til havetraktoren, som jeg har fået lov at hente i morgen. Det var hyggeligt at se hvordan de boede og hyggeligt lige at dele lidt sludder for en sladder over en kold i deres udestue. Skøn måde at slutte kristiflyvfart ferien af på.

Leave a Reply

Skriv et svar