Hjallerup marked..

Så fik vi også besøgt Hjallerup Marked i år. Bitten og Jørgen inviterede på morgenmad og bjesk. Og så travede vi ellers markedet tyndt. Vi fik begge købt nye træsko. Og jeg er især begejstret over mine. Er de ikke fine? Mads og hans kammerat kom og fulgtes med os rundt de par timer vi var på markedet.

I går fredag fik vi flyttet Mads tilbage til Frederikshavn i hans nye lejlighed. Mine forældre så efter ungerne de par timer det varede. Vi glæder os til at komme op og se lejligheden, når han er kommet godt på plads.
I går aftes tog vi traveskoenene på og gik til købmanden efter aftensmad og en is. På vejen mødte vi mange vinkende og smilende mennesker, med undtagelse af én, der ikke værdigede os et blik, trods vi havde ungerne med og de bagefter var meget uforstående overfor at personen kiggede lige igennem os og ikke vinkede til dem. Ja vi undrede os alle sammen. Havde godt nok tænkt, at lade være med at kommentere på det og bare lade det ligge. Men synes ærgerlig talt det er en barnlig og direkte dum måde at opføre sig på. Især overfor ungerne. Ét er at personen hader mig og det jeg har gjort (fulgt mit hjerte), men ikke at hilse på ungerne som de ser jævnligt uden mig. Jeg er tom for ord, irriteret og faktisk ked af det, på deres vegne.

Nå men ellers, så har vi haft nogle dejlige dage sammen hjemme på Nørvang. Vi har nydt alle de mange hilsner og kærlige ord folk har sendt i forbindelse med vores bryllup og efterfølgende min fødselsdag. Særlig rørt blev jeg, at en fra “min gamle svigerfamilie” sendte en hilsen. Tak for det.
Her til aften har vi hygget med danske film og pizza. I morgen skal vi ud og hente vores bryllupsgave. En robotplæneklipper. Jeg glæder mig!

Leave a Reply

Skriv et svar