Ser rødt…

Indrømmet, at valget ikke blev som jeg havde håbet. Men mon ikke det hele går alligevel. Vi fik stemt og afgivet vores stemme og mere kan vi jo ikke gøre ved det nu alligevel. Op på hesten igen!

Chili og jeg fik hentet den fine lille vogn nede hos Poul og Birthe og fik en del grin med på vejen over vores fremgangsmåde. Vi havde en fest!
Mandag havde René fri og han udnyttede dagen til at hente høns fra Raunsmeden. Det blev til 3 grønlæggere, 3 mørklæggere, 3 tværstribede og 3 sussex høner. Dejlig flok oveni vores egne. Vi mistede jo desværre 1 sussex høne her i sidste uge. Tror desværre der gik et æg i hende. Det kunne hun ikke holde til.

I tirsdags blev jeg kørt på arbejde og hentet af René og Chili. Derefter tog vi til Frederikshavn, så jeg kunne bruge mit gavekort i Hunkemöller og imerco. Desværre nåede jeg ikke imerco, så det må Mads lige klare for os. Vi ved hvad der skal købes for gavekortet. Så bestilte vi en XXL pizza til aftensmaden og tog op i Mads´nye lejlighed og var lidt tid. Det var ellers meningen vi skulle have været ude og skyde, men der var ikke rigtig tilslutning i skydeklubben og så ville vi hellere vente til en anden god aften, hvor der er flere folk dernede.

I går var der Grundlovsdag og derved også fars dag og fridag. Jeg spurgte Chili om hun ikke havde lyst til at være sammen med sin far på fars dag og det ville hun gerne, så hende drønede jeg op med om formiddagen og så tog jeg selv op til min egen far med en lille ting. Chili tog med sin far og søskende op til deres farfar og hyggede. Da jeg kom hjem fra Rakkeby, besluttede jeg mig for at hoppe i løbetøjet. Og hold nu op, det var hårdt. Alt for længe siden jeg har været ude og løbe, men det gik egentlig ok.
Mads kom hjem til os ved 17-tiden og spiste med og fik stemt i Tagrenden. Vi kørte ham til bussen ved 20 tiden. Hyggelig aften.
Vi fik taget lidt billeder af de små mislinger i går. Det er så 4 piger vi har fået denne gang. Olga, Bente, Fede Dorit og Else. Regner med vi beholder Dorit til Ida Maries afløser. Så har vi nemlig to hunkatte og snart 2 hankatte. Erik skal nemlig have en lillebror her om nogle uger. En langhåret rød lille fætter.

I dag har jeg tidligt fri fra job, da jeg skal til møde på skolen. Er lidt spændt på hvad svaret er på diverse tests og målinger. Mere om det senere.

Leave a Reply

Skriv et svar