Udsigt til et par dages fri…

Bliver ikke ramt af overanstrengelse eller stress for tiden. Skal lige arbejde i nat og så har jeg fri indtil søndag aften og derefter igen helt til søndag! Det er faktisk rart. Har så meget at tænke på for tiden og humøret er ikke helt i top – så er det dejligt at kunne bruge tiden sammen med dem man holder af og som får en i godt humør.
Bitten og jeg har en aftale om en tur på genbrugsrov onsdag – DET glæder jeg mig til. Jeg altså finde et lagkagefad med fod – et godt gammeldags et. Det har dog vist sig at være en ganske umulig opgave – men vi kæmper videre.

Torsdag skal jeg med min veninde, Michala til Nibe Festival. Vi skal ned og høre Infernal og Marie Key – GLÆDELSE! Fredag skal jeg gå nattevagt med Harley på festivallen – også sammen med Michala. Vi skal sørge for god ro og orden – eller i hvert fald prøve på det. HVIS jeg er frisk nok lørdag, kunne jeg godt finde på at tage til Nibe Festivallen igen. Har fået armbånd til to dage – så fedt!

Nyder ellers lidt at John er på skole for tiden. Vi vinker til hinanden når jeg kører fra job og han kører i skole der ved 7.30-tiden – så hyggeligt. Han er også hjemme kl. 16 – hvilket jeg virkelig nyder og det gør ungerne også. John er ved at tage Kran-kort. Han er færdig på fredag, hvor han forhåbentligt består.

Ungerne og jeg fik taget lidt billeder af vores søde killinger – De er nu 6 uger og hvis du har lyst, så kan de blive dine, når de er klar til det…

Marcus er reserveret

Mikkel

Magnus

Mit nye batteri til min bærbare – Samsung RV510 ankom med posten! Yeeeah – nu kører PCen igen, uden vrøvl. Det gamle batteri var slidt fuldstændig ned og kunne ingenting. 380 kr og så kører min PC igen. Min bette Samsung Galaxy ll (mobil) fik også nyt batteri – 79 kr – i sidste måned og kører nu upåklageligt igen. Billigt sluppet – i forhold til at skulle ud og ofre penge på nyt udstyr. Jeg er ganske tilfreds!

Hvis vejret holder, så skal vi slå hø her til weekenden og så skal vi have fat i mandskabet, så vi kan få høet i hus. Heldigvis har vi et par raske gutter, der gerne vil hjælpe os. Det er altid spændende med hvor mange baller hø, der bliver. Det går der lidt væddemål over. Vi låner nok en stor trailer og en bil og så skal mor her køre den, med det store trailerkort og bagefter transporter vi den bette røde traktor op til “mekanikeren/maleren” og så får den hele turen, ikk faaaaar? Min far er kommet til at tale over sig og kommet til at love at hjælpe med at sætte min bette Massey Ferguson i stand, så vi kan komme med ud og køre med Traktorklubben. Ren glædelse! Så må vi bare se, om vi kan blive enige om hvad farve traktoren skal have. Jeg er jo helt vild med den lilla – tror ikke min malermester er helt enig i den sag – vi får se!

Leave a Reply

Skriv et svar