Elsker sådanne weekender…

Kender I ikke de der weekender, der bare føles som om man har nået en masse og tiden ikke bare er fløjet af sted? Denne weekend var en rigtig dejlig og lang weekend, som startede fredag aften med at Bitten og Jørgen, samt deres unger, kom og grillede med. Vi lavede pipfugl på dåse – og HVILKET HIT! Hold nu op, det smagte jo herligt. Vi lavede små timiankartofler, bearnaisesovs, tzatziki, frisk blandet salat, hjemmelavet hvidløgssmør på flutes til hovedretten. Til forretten havde vi lavet hjemmelavet Naanbrød med tzatziki til. Desserten var en grillbagt rabarber/æbletærte med gammeldags vanilleis og jordbæris til. Der var SÅ meget mad og vi var SÅ mætte, da vi spiste det sidste stykke tærte ved en 22-tiden. Bitten og Jørgen blev og overnattede i campingvognen og vi sluttede en god grill”fest” af med rundere lørdag morgen. Derefter smed vi os på sofaen sammen med ungerne og så Far Til 4 – tiltrængt, og der var heller ikke vejr til andet. Det regnede det meste af dagen.

Lørdag eftermiddag tog vi til Storvorde. Vi var blevet inviteret ned og spise hos vores venner, Michala og Kim. Kim lavede god mad på grillen. Vi fik set Alle For To – den var hylemorsom og kan absolut godt anbefales at se, hvis man er til lidt sort humor. Det var en skøn aften og vi glæder os til endnu flere af den slags med de to skønne mennesker. Michala har allerede fået den fineste lille mave på – hun strålede jo helt. Så dejligt at se. Ungerne legede hele aftenen og vi så ikke så meget til dem – hvilket jo bare betyder de hyggede i stor stil.

Søndag var sov-længe-dag og vi bestemte os for at tage over og se naboens nye ællinger i deres sø i haven. Vi havde brød med til dem. Desværre var naboerne ikke hjemme, men vi havde en ide om, hvor de var, så vi pakkede lidt hjemmebagte boller og drog til Hou og fik en kop kaffe på deres terrasse i solen. Rigtig hyggeligt. Desværre skulle jeg på job her til aften, så det blev et kort visit – så hjem og pakke/gøre klar til en ny uge og kysse ungerne farvel og så af sted med mor her på job.

Vi har her til aften været i biffen på jobbet og set Den Store Gatsby – Den er absolut et kig værd! Neeej, hvor var den god. Jeg blev positivt overrasket.

Leave a Reply

Skriv et svar