Modtog min Vanish-pakke fra Buzzador i dag…

Posten kom i dag med min pakke fra #Buzzador. De har udvalgt mig til at blive #Buzzador for Vanish og har i den forbindelse fået nogle af deres produkter hjem til afprøvning. At være #Buzzador betyder at være testpilot. Jeg er så testpilot for et svensk firma der hedder #Buzzador, og det har jeg været i et par år nu. Jeg glæder mit til at prøve at fjerne pletter med Vanish og vil lave et par indlæg om dette, når jeg har forsøgt mig med det. Følg med herinde…

#buzzador #vanishtest #vanishoxiaction

Hvis du kunne tænke dig at blive tester for Buzzador, så kan du sende en e-mail med teksten: Denmark gitteberg til register@buzzador.com eller SMS e Buzzador teksten: Buzzador gitteberg på +4560991000 – så får du tilsendt logon-oplysningerne med det samme. I forbindelse med første logon skal du færdiggøre din profil, således at vi kan udvælge de kampagner, der passer til dig.
Hvis du vil vide mere, inden du bestemmer dig, kan du følge dette link:

http://www.buzzador.com/dk?refstr=gitteberg

Leave a Reply

Skriv et svar