Tid til selvforkælese…

I går aftes var jeg en tur inde hos Hårdesign i Hjallerup. Jeg trængte til lidt selvforkælelse og fik klippet de slidte spidser af og få håret rettet lidt til. Elsket at Hårdesign har sene tider. 17.45 havde de tid! Perfekt.
Jeg tog lidt tidligere fri i går pga. vi skulle til Skolehjemsamtale med Lotus. Generelt går det rigtig godt med Lotus i skolen. Hun er glad og trives – men koncentrationen halter en del og hendes sprogkundskab, kunne være bedre. Men nu bliver der sat hårdt ind på dette område og vi håber det kan hjælpe hende i den rigtige retning. Hun har troen og modet i hvert fald, den seje bette pige!

I aften går den løs med forældrerådet for Chilis klasse. Vi skal holde Klassefest! Jeg glæder mig og tror det bliver en rigtig god og festlig aften.

Leave a Reply

Skriv et svar