Sande ord …

“Koncentrer dig mere om din karakter end dit rygte. Din karakter er den du virkelig er, mens dit rygte er baseret på, hvad andre mener du er” / John Wooden

Lad os starte med dette sigende citat… og skrive om det der virkelig ligger mig på sinde…

Det med venner for livet – eller blot en del af livet. “Du skal vælge dine venner med omhu”, hedder det – og det er rigtigt. Jeg haft venner og veninder – men vores veje er gået hver til sit.

Vælg dine venner med omhu og accepter, at de ikke alle er venner for livstid. Men for en tid i livet. Selvfølgelig er man venner for altid, veninder, når man står lige midt i det: “Intet kan skille os ad.” Der, hvor vi til enhver tid er, er der mennesker, vi har en fortid med, andre vi har en nutid sammen med – og nogle, vi vil få en fremtid sammen med. Så det er klart, at man forestiller sig, at man vil være venner for altid.

Det er IKKE for at være dum, kynisk eller træls. Men alt har sin tid. Også venskaber – og det er faktisk helt i orden. Det har jeg i hvert fald erfaret også indenfor den sidste tid, hvor man troede man vidste hvor ens venner var og det så vidste sig, de ikke var værd at samle på alligevel!

Leave a Reply

Skriv et svar