Så blev det vintertid

Så er urene stillet tilbage – og det skal man da godt nok lige vænne sig til. Ork, så mørkt der var til mandagens træning med Keld. Godt vi havde fået lys på hunden. thi hi. Nu har vi kun 1 træningsaften tilbage og så går det løs i Hou til Kreds-konkurrencen! Er ved at få lidt nerver på allerede! Pyha! Vi har ikke helt styr på aporten endnu. Han henter den godt nok, men når at kaste den foran mig og når ikke at aflevere den til mig i hånden foran mig. Ih! Vi må øve ekstra her den næste uges tid!

Lotus trives med at gå til Spejder – hun var ellers ved at trække lidt i land og sige hun ikke gad og det var kedeligt – men må sige hun er blevet rigtig glad for det. De lavede pandekager sidste gang og det var jo som altid et hit for Lotus!

I går havde vi besøg af vores nye forsikringsmand – fra Thisted Forsikring. Han sparede os lige for knapt 12.000 kr. årligt! Det kan skisme da mærkes næste år på budgettet! Virkelig dejligt! Jeg er dog stadig lidt skeptisk – for vi blev jo brændt af af Vendssyssel forsikring sidste år, der lovede endnu mere “guld og grønne skove” og så viste det sig at de slet ikke kunne holde hvad de lovede som vi havde skrevet under på. Så tilbage til dyre TopDanmark igen og nu prøver vi så lykken igen med Thisted Forsikring. Men har en god mavefornemmelse. Har hørt meget godt om dem og ham “vores” mand, virker meget troværdig! Så mon ikke den går igennem! Vi skrev i hvert fald under på alle papirer i går aftes. Nu skal taksatoren bare ud og kigge, men det skulle bare være en formel sag.

Leave a Reply

Skriv et svar