Klassefest, Trolls og farfars fødselsdag…

Weekenden blev skudt i gang hos naboerne til en fredags”øl” og en sludder for en sladder. Chili skulle gøres klar, så det gjorde vi lige derovre samtidigt. Chilis klasse skulle holde Klassefest, hvor forældrerådet (Deriblandt fruen selv her) skulle deltage aktivt. Det blev en rigtig god aften og vi manglede kun 2 børn fra hele klassen. Det var flot! Sikke der blev danset, grinet og skreget sådan en aften. De holdte en fest kan jeg godt love jer!

Lørdag stod vi tidligt op og tog til Aalborg Storcenter. Vi skulle ud og købe årets julefrokost-tøj. Jeg var lidt betænkelig, for i min tilstand kan det være svært at finde noget pænt og festligt tøj. Dog vil jeg sige jeg med det samme fandt lige det der bare sad som det skulle og jeg følte mig godt tilpas i! Det var rart at få overstået! John fandt også et pænt sæt og så kunne vi komme videre i dagens program. En hurtig frokost på Mc. D. fik vi overstået i en hast og så gik turen ellers til Hjørring, hvor vi skulle op og se Trolls til kl. 14.00. Lotus fik dog lige tid til at tage med den søde Mc. D dame med i køkkenet og fik lavet Chilis og hendes egen mad. Det var sødt og sikke da et overskud for den søde MC. D-medarbejder i Nørresundby! Vi er fan! Chili var dog lidt skuffet over at lillesøster havde glemt at putte ost i hendes cheeseburger. haha. Sikke en sød film Trolls var. Ikke sjov som sådan, men bare en sød historie og med masser af gode sange. Man blev helt glad indeni af at se den. Kan i hvert fald godt anbefale den film til andre med børn på vores alder!

Efter filmen havde AG og FP lagt andre planer og inviteret os på aftensmad. Det var bare rigtig hyggeligt. Vi havde lidt vin og mad med og så lavede vi ellers et “sammenskudsgilde”. Det var ellers ikke meningen vi skulle derop, da de som skrevet havde lagt andre planer, men det var blevet aflyst i sidste øjeblik. Elsker sådanne spontanne aftaler og vi hyggede hele lørdag aften oppe hos dem.

I går søndag stod den på farfars fødselsdag i Elling. Det blev også til nogle hyggelige timer oppe hos farmor og farfar. Pigerne og jeg gjorde meget ud af at vi havde “det samme tøj” på og fik sat fint hår og det hele mens far blev snøvlet færdig! Det er altid ham vi venter på. hæ hæ.

Nu blev det mandag igen og jeg fik kigget på kalenderen! Det er jo i dag præcist 3 måneder siden jeg blev ansat her! Og det skulle da fejres med rundstykker og kage til den helt store guldmedalje, for at de har kunne holde mig ud heroppe – ha ha…

Og så tygger vi lidt på navnet: “Phoenix” til lille “Ib”. Elsker det navn! Og dets betydning! Kan godt høre på venner og familie at de synes fx Benjamin er mere sødt. Det er det også – men vores barn skal ikke hedde et “almindeligt” navn. Vi er lidt specielle på det område. Vi har haft mange navne i støbeskeen.
Rolex, Matas, Romeo, Aros (er vi stadig lidt forelsket i), Aslan og Lion. Nu prøver vi et par måneder med at vænne os til Phoenix. Ved Chili hed hun Tinke de første måneder af graviditeten, men jo længere vi nærmede os fødslen klingede det navn bare ikke mere – og pga. vanskeligheder i graviditeten – valgte vi et stærkt navn – Chili. Hun hang ved og kæmpede! Phoenix er jo begyndelsen til noget nyt. Og man kan jo sige at vi starter helt forfra med bettemanden.

Leave a Reply

Skriv et svar