En aften med hundevenindene…

I går var en lidt hektisk dag. Efter job skulle jeg nemlig til Frederikhavn lige efter jobbet for at købe nogle øreringe til julefrokosten på lørdag. Så skulle jeg lige nå at handle ind til lidt lækkert til mine hundeveninder kom ved 19-tiden og Chili skulle lige køres til spejder og hentes igen midt i det hele. John er nemlig “syg og skidt i sengen”, som man siger. Bette stakkel. Han er også hjemme i dag med kvalme og knaldhamrende hovedpine. Håber ikke han smitter os andre og håber især han bliver frisk til weekendens strabadser!.
Pigerne kom og vi fik lagt skumle planer for næste uge, hvor vi står for træningen af F-holdet. Der blev grinet og spist masser af Nachos. Pivhyggeligt! Klokken blev da også hen af midnat før vi brød op. Det kan godt mærkes lidt i dag. Godt der er kasse ad-libitum her på jobbet. he he.


I skal da ikke snydes for nogle stemningsbilleder fra i mandags på F-holdet i DCH. Det var virkelig en smuk aften. Store snefnug dalede ned om ørerne på os og hundene havde en fest i det nye sne. Når man er godt pakket ind i termodragter, så spiller vejret ingen rolle og vi kunne rent faktisk godt nyde 1 1/2 time ude en kold mandag aften. Vi er SÅ klar til konkurrencen på lørdag! Nerverne er dog ved at indfinde sig. Keld døjer lidt med sin rundering, hvor han skal rende ud til en figurant og halse 6 gange foran personen. Her i mandags var det en ny figurant og Keld var ved at “skide en snemand”
over personen. ha ha. Men efter lidt flere gange prøven, turde han godt gå over og gø lidt af hende. Den kommer vi nok til at blive trukket nogle point for på lørdag. Uha…

Leave a Reply

Skriv et svar