Sommervejr

Der er virkelig ikke noget bedre, end det her dejlige sommervejr, når man kommer hjem fra en lang dag på job. Vi er ude hele tiden. Spiser ude, laver lektier ude og hygger ude. Ungerne får badet en masse i badebassinet. Det bliver virkelig brugt i år! Sidste år stillede vi det bare op, og så var den sommer forbi. Det er heldigvis en anden historie i år.
Ridebanen bliver også flittigt brugt. Det er virkelig noget af det bedste, vi har fået lavet på gården. Elsker at bruge tiden sammen med pigerne om hestene. Det har jo været en længe ventet drøm, at de blev hestegale ligesom deres mor og vi sammen kan have den glæde. Elsker det!I går aftes efter aftensmaden fik alle ungerne lov at komme i badebassin. Phoenix kom i sit eget lille bassin med varmt vand og så plaskede de ellers rundt. Derefter røg Phoenix i bad og i nattøj og bagpå min cykel – og så tog vi lige en 8 km cykeltur Ørum/Klokkerholm rundt! Super godt! Og Phoenix blev træt og faldt i søvn, så han var nem at putte, da vi kom hjem.

Svend Åge kom også og hjalp med byggeriet. Virkelig skønt og en kæmpe hjælp! Det sætter vi stor pris på, at han gider komme og bruge hans aftner heroppe. “Ja, han bliver aldrig færdig med at bygge på den her gård”. ha ha. Evighedsprojektet.

Leave a Reply

Skriv et svar