Gang i støberiet og en tur i Zoo…

Fredag kom min far og Annegrethe da vi kom hjem fra job og hjalp med at gøre klar til at støbe gulv. De blev og spiste med. John havde købt en sandkasse til Phoenix – som mor her gik i krig med sammen med Annegrethe og pigerne. Vi fik den snildt samlet og sat op. Lørdag kom min far og Annegrete igen. Nu skulle der støbes! FEDT! Jeg fik skaffet noget strandsand oppe i Klokkerholm, som pigerne, Phoenix og jeg fik hentet på traileren. Det kostede kun en vandmelon. Godt køb!
Phoenix er rigtig glad for hans sandkasse – selvom det ser ud til det er sjovere at lege udenfor kassen. hehe..

Lørdag kom som sagt min far og Annegrete, men også Johns mor og far. De kom og hjalp med at støbe. Det gik bare så fint.


Lørdag aften blev vi inviteret på aftensmad hos Lisa og Andy nede i Ørum. Lotus havde været til fødselsdag ved deres dreng om eftermiddagen, så det passede fint med vi kom, da vi skulle afhente Lotus kl. 17 til fødselsdagen. Vi hjalp med at rydde lidt op i Klubben og kørte så over på Trøgdrupvej og hyggede i godt selskab. Som I kan se på billedet, så har de ShiZhuer. Her sidder John med Daisy – og vi håber vi kan præge John til vi skal have en “aflægger” af Daisy og Fido til næste sommer. Amen gu, så søde nogle små vuffere. Især Daisy – hun er en darling!

Søndag valgte vi at tage fri fra byggeriet og bruge vores fribilletter i Zoo. Det var en skøn dag, trods vejret ikke var det bedste. Men så var der heller ikke overrendt i Zoo – der var til at være der og vi fik en hyggelig dag sammen som familie. Meget tiltrængt.

Leave a Reply

Skriv et svar