37 år – hurra hurra …

Så fyldte fru Berg 37 år – og havde bare den dejligste fødselsdag fra jeg stod op til jeg gik i seng. Blev vækket af mine dejlige familie med morgensang, morgenbord og gaver. Fik nye ride handsker, løbe BH, løbe t-shirt, løbe trøje, en hakke, en bred kost, 500 kr. og en kurv på jobbet med rødvin, en kaffekop til job, flødeboller og slik.
Min telefon var rødglødende af alle de hilsner, der kom i løbet af dagen. Blev møgforkælet med dejlige gaver og livretten til aftensmad, kolde øl og en dejlig drink på terrassen. Min far og Annegrete kom også med gaver og nød en stund i solen sammen med os. På arbejdet fik jeg også gaver, flag og fødselsdagssang. Jeg havde rundstykker og hjemmelavet lagkage med til kollegaerne. Den bragte stor glæde.

Og sørme om vi ikke fik 4 nye små mislinger på min fødselsdag. Sikke en dejlig ekstra-gave at få. Nøj, hvor er de altså nussere.
Og så lige et par billeder af den anden aften, hvor pigerne og jeg var på tur på hesteryg. Først gik jeg med rundt med Bimmer og bagefter tog jeg turen rundt alene på Jens.

Inden jeg tog hjem fra job rundede jeg lige Station i Sæby. Mit nye skilt var kommet op. Det er altid noget andet at se det i levende live. Det så bare fint ud.

Leave a Reply

Skriv et svar