En god pinse…

Havde de dejligste dage i pinsen sammen med min lille familie. Høj sol alle dage og masser af hygge og gode stunder. Allerbedst har været at der er blevet bygget videre på projektet – Stor tak til Svend Åge der har været her og hjælpe til. Det er guld værd. Phoenix elsker i hvert fald at hjælpe sin far og især det med at køre i trillebør – er han helt vild med! Alt der kan køre, er et hit!Phoenix træner med at gå og klarer det bare så fint.
Her er Melina, Josefine og Lotus (foran, Fønne)

Børnene har haft legeaftaler på kryds og tværs. Badebassinet blev flittigt brugt i det gode vejr og fryseren løb konstant tør for kolde sodavand og is – men blev dog hurtigt fyldt op igen.

Fredag aften fik vi besøg af nogle nye fra Ørum. Vi kender dem fra Bestyrelsen i ØSF og ellers fra Lotus’ klasse og fra lokalområdet. De ville lige op og hilse på og se dyrene. Det var bare så hyggeligt og børnene legede på livet løs i haven. Vi blev hurtig enige om, at det måtte vi gøre om – så allerede søndag aften kom de igen og denne gang til spisning/grill hos os. Amen, så hyggeligt det var! Glæder os allerede til næste gang vi ses! Lisa og jeg skal jo til Damefrokost snart og ugen efter dette arrangement, skal vi alle fire til Øl smagning sammen! Lisa og jeg har for resten også meldt os til Skolebestyrelsen på Klokkerholm skole. Jeg blev direkte opfordret til at stille op og har valgt at gribe chancen – tager så Lisa med, som også var frisk. Vi tager hinanden under armen og tropper op! SÅDAN! Det skal nok blive godt.Vi sluttede pinsen af med en tur til Asaa havn, hvor vi fik store is og fik gået en dejlig tur. Der var dog lidt gråt og køligt – men med lidt ekstra tøj på, så gik det jo fint.

Mandag var jeg lige et par timer på job. Jeg havde en del at forberede til et møde om tirsdagen. Valgte at tage børnene med – og bagefter tog vi ind til Sæby og fik en is – så var alle glade.

Efter et par gode pinsedage, var det godt at komme lidt ud og løbe. Jeg valgte at tage Phoenix med i løbevognen. Det gik så godt, dog faldt han i søvn på turen. he he. Det var nok lidt kedeligt alligevel at sidde der og glo. He he.

Leave a Reply

Skriv et svar