Morfar på taget…

Morfar og Annegrete kom lige forbi med et gammelt klædeskab, jeg havde til at stå oppe hos dem og vores trailer – så vi kan få hentet motionscyklen snarest muligt. I samme omgang gik morfar lige amok på vores porte og fik nogle på igen og lavet så andre kunne lukkes. Synes allerede man kan mærke forskellen i udehuset. Det suser ikke på samme måde nu. De kom også med foder til “lille” Lukas og Brutus samt en masse gulerødder til de andre dyr. Så skønt!Annegrete og jeg smuttede en tur i genbrugen og endte hjem med nogle gode genbrugskup. Sikke meget tøj jeg fik skrabet til mig – for ingen penge! Et HIT! Jeg skrabede til mig af Culture, Pieces og VeroModa m.m. Der var rigtig meget nyt tøj i genbrugen i dag – og så lige i min størrelse! Så fedt! Var virkelig glad da jeg kørte derfra og følte virkelig jeg havde gjort et godt køb.

Tak til morfar og Annegrete for hjælpen i dag! I er de bedste!!

Leave a Reply

Skriv et svar