Det der med venner og facebook…

Jeg ved ikke hvordan I andre har det med venner og facebook. Mange har jo over 400 “venner” på facebook. Jeg er af en lidt anden holdning. Jeg har kun mine rigtige venner derpå – altså forstået på den måde, folk som jeg ses med jævnligt og gider at snakke med, hvis jeg render på dem. Folk som jeg har lyst til at dele mit liv med og folk som jeg selv har lyst til at være en del af.

Jeg har lige under 100 venner – og der bliver ofte ryddet op i listen. Ikke fordi jeg er uvenner med nogle, men f.eks arbejder jeg ikke med personen mere, eller jeg har ikke hørt fra personen længe. Det er måske lidt firkantet. Men min facebook er min personlige side – hvor imod min hjemmeside her er den åbne dagbog. Her vælger jeg jo selv hvordan vi skal udstilles ud af til. Jeg bruger meget facebook til mine tætte veninder. Vi chatter utroligt meget og deler billeder af vores børn osv. og jeg er jo også koblet på fra min mobil.
Så hvis du er blevet slettet – så er det altså ikke fordi jeg er sur eller tvær over noget. Så er det altså ikke noget personligt og tit bliver der tilføjet “gamle” venner til listen igen, som har været på før. Det gode ved det NYE facebook er netop at man kan dele folk ind i grupper. Det er jeg begyndt lidt med. Det begrænser sletningen af venskaber – men jeg kan istedet for lukke lidt af for mit privatliv derinde. Det er ikke alle, der behøver at vide hvad vi render og laver og hvad vi går og slås med jo.

Hvad er jeres holdning til venner på facebook? Har I mange venner? eller få?

Leave a Reply

Skriv et svar