2 x 12 timers vagter…

Så kører jeg på anden dag med 12-timers dagvagt. Det kan mærkes. Godt der er fri kaffe og ellers er noget at lave i løbet af dagen. Ellers kunne 12 timer godt blive lange. Jeg har så fri de næste par dage herefter. Skønt. I går var vi bl.a. ude og ose i Bilka og drønede rundt i en bette smart Alto. Det var noget Gitte her ku´li´.
Det var altså lidt underligt kun at komme hjem i går og “vende”. Snakkede med John en time og så gik jeg i seng. hm.. Kort aften. Godt, der ikke er så mange af dem. Men det var nu gået så fint, så fint. John kom af sted til gymnastik med ungerne og nåede endda at hente mine piller på posthuset inden. Det lød til John var faldet i mandesnakken til gymnastik. Der er mange fædre, der har deres børn til gymnastik og de beslaglægger et bord, hvor de ellers får kværnet værre end en flok høns. smiley

Jeg har fået bikset noget fastelavnstøj sammen til ungerne. Chili vil være Rapunzel – I ved hende med det lange hår fra To På flugt – så det er noget med en fin prinsessekjole og noget langt gyldent hår. Jow jow.. Lotus skal være noget så almindeligt som en brumbasse. Det passer hun jo lige til. hæ hæ. Var ellers ude i om hun skulle klædes ud som en tusse/frø – meeeen, det blev lidt for drenget. I daglig tale kaldes hun jo for Tussen herhjemme – så det ville jo have været oplagt. hæ hæ.

Mondeoen skal tilses på værkstedet i Nørresundby i morgen engang. Og så finder vi lige ud af hvor meget, der skal laves på bilen og hvad vi lige gør med en eventuel lånebil – Det bliver spændende. Glæder mig SÅ meget til at få bilen lavet. hader at køre rundt med skader på bilen – især når det ikke er noget vi selv er skyld i. Jeg har også en plan om at jeg skal ind til en garnbutik i Nørresundby imorgen. Har fået en opskrift af hende jeg arbejder hos til et stort multifarvet halstørklæde som jeg skal igang med at hækle. Er blevet færdig med min nummer 2 hagesmæk. Den blev hvid, men ellers lignede den, den anden jeg lavede i sidste uge. Nu skal der ske lidt nyt.

Leave a Reply

Skriv et svar