Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget…

Ja, så kom der ryk i sagerne. Bankmanden ringede at han havde fået grøn lys af ejendomsmægleren (Som jeg også nævnte senere i tidligere indlæg). Det var SÅ fedt og det skulle da fejres med kolde bobler og kage på jobbet dagen efter!
Nu kommer stressen og afmagten. Men, heldigvis kan vi adskille tingene og først åbne op til stuehuset til allersidst – det hjælper lidt på Gittes “OCD” og stresset hoved. Amen det bliver så godt når det bliver færdigt. I dag skal vi ud og forhøre os ved diverse tømrehandlere om tilbud. Vi har skrevet alt ned, så må vi se, hvem der giver det bedste tilbud til en totalløsning. Synes det er nemmere, at holde tingene ét sted.
Lotus skal sove hjemme hos sin bedste veninde, Josefine, i aften – og hun glæder sig sindssygt meget (som hun selv siger).

I går fik jeg løbet næsten 7 km med Keld. Jeg var ellers ikke særligt motiveret til at løbe for der blæste voldsomt. Jeg tænkte jeg derfor tog bilen ind til byen og ville løbe rundt deroppe og håbe på lidt læ. Der var læ og jeg følte mig modig pludselig – og tog en længere tur ud af byen. Det gik bare så godt. Benene var stærke og humøret i top. Keld var dog noget træt, da vi kom hjem – men vi har bare så godt af det – begge to!

Leave a Reply

Skriv et svar