Så er vi i gang!

Har haft den dejligste miniferie med familien derhjemme. Vi har fået lavet en hel masse og nydt det gode vejr. Vi føler os godt ladet op til en ny uge!
John fik lånt en minigraver – det var godt nok godt. Vi kunne godt se, at vi kom næsten ingen vegne med håndkraft – det var for stort et arbejde. 2 dage på minigraveren og så var gulvet oppe. Jeg fik styr på haven mens mændene knoklede i stalden. Min far har været her og hjælpe i to dage. Det er vi meget glade for. Phoenix elsker at køre på havetraktoren og så var det jo ingen sag at få slået græs. Han er næsten ikke til at jage af traktoren igen.

Lørdag aften var vi inviteret til Melodi granprix aften inde hos Bitten og Jørgen. De havde lavet en masse lækkert mad og drinks. Det var dejligt at se dem igen. Det er næsten et år siden vi sidst har rendt sammen, men så er det altid godt, at det ikke føles som så lang tid, når man så endelig er sammen igen. Søndag var der jo mors dag. Og sikke en dag. Nok en af mine ynglings dage.
. Fik lov at sove længe og så blev jeg overrasket med lækkert morgenbord og dejlige gaver fra mine unger. Fik en flot lyserød rose til haven, en solcelle-kat og en solcelle-sommerfugl til pynt i haven. Så fint.
Traditionen tro, var vi også på kirkegården i Brønderslev med en lille blomst til min mor. Det var jo mors dag. Var også lige ovre og “hilse” på min faster, der ikke ligger langt fra min mors gravsted.
Derefter gik turen til Rakkeby – op til min far og vi fik lov at prøve hans havetraktor. Phoenix var glad! AG og FP gav dejlig frokost inden turen gik til svigermor.
Her var hele familien samlet og vi sad ude på terrassen og nød en kold. Super dejlig dag.Phoenix fik også hilst på Farmens nye gæslinger. Ork gu, så søde de var. Fønne var stor fan af de små rap-rappere…

Leave a Reply

Skriv et svar