Fællesspisning i Ørum, 103

Et klassisk “teen” billede

I går var vi til Fællesspisning i Ørum, Chili, René og jeg. Som altid dejlig mad og glade mennesker. Fik ene af livretter. Fadkorteletter og æblekage til dessert. What’s not to like? René gik hjem lidt før os andre. Han er ved at stoppe med at dampe, så han var lidt rastløs. Chili og jeg købte et par plader i det Amerikanske Lotteri, men vandt desværre ikke noget.

Amerikansk Lotteri

Og se så lige her. Ih, hvor de klær´hinanden, vores to biler. ELSKER DEM!

Den Blå Negl og Lynet
En halv kasse Tuborg

Jeg lavede for et par måneder siden et væddemål med min chef og René, hvor jeg uheldigvis tabte 1 kasse øl, som de to herrer så blev enige om, at de ville dele ved lejlighed. Jeg kom så på den geniale ide, hvis i altså spørger mig, og dele en kasse midt over! René var selvfølgelig med på ideen. Og troppede op på jobbet med kassen i dag til stor morskab for mine kollegaer. Herligt!

En halv kasse Tuborg
Leave a Reply

Skriv et svar