Begge piger hjemme…

Hygge ved det ligge bord – DÈT er kvalitets tid!

Vi har startet ny ordning med Lotus. Hun kommer nu hjem hver onsdag til sin far i lige uge og omvendt hjem til mig i hans uger. Tror og håber på det bliver en god løsning. Det var i hvert fald rigtig hyggeligt og rart hun lige var hjemme og hygge i går og sov der til i dag. Så er savnet begge veje ikke så stort. Vi var ude og prøve min nye bil i går, Lotus og jeg. Det var noget hun kunne bruge!

Jeg blev desværre lidt vag inden jeg skulle i seng og var ude og ofre mig et par gange – og faldt da heldigvis i søvn igen og har det ok i dag. Havde lidt kvalme i morges – men det er heldigvis væk nu. Gider da ikke til at være syg?!… René var også selv lidt vag, så det kan nemt være, der er noget i omløb?!


Projekt damp-stop går også rigtig flot! Han hænger i og jeg er bare så stolt af ham. Det kræver alligevel sin mand at stoppe efter så mange års rygning og derefter dampning. Men er sikker på han nok skal klare den.

Leave a Reply

Skriv et svar