Den Blå Negl

En lidt træls dag, blev rigtig god. Jeg fik min nye bil, 1 dag før tid ❤️ Jeg fik sagt pænt farvel til min gamle Løvebil og efterlod den hos Uggerhøj. Tror desværre ikke den kommer ud og køre mere. Lidt sørgmodigt – for var glad for den store bil. Selvom den dryppede olie og jeg kørte rundt med et stort stykke pap til at ligge under den, når jeg parkerede hos andre og selvom den gik ud, hvis den skulle trække for meget op ad bakkerne og havde sine særheder. Så var jeg glad for bilen. Men den var for dyr at reparere på og det kunne slet ikke svare sig. Er sikker på jeg bliver rigtig glad for den lille blå. Den vokser på mig, Den Blå Negl! hehe.. Griner lidt når jeg skriver det. For René deler ikke lige min humør på det punkt. “Ej Gitte, DET skal den altså ikke hedde”…. Men, så kommer den jo bare til at hedde det. Det har han ikke luret endnu. Arme mand 😉

Chili var syg i går, så jeg blev hjemme. Hun døjer med opkast og er ved at tænke på om hun måske er allergisk overfor mælkeprodukter. Hun har den seneste tid, når hun har fået noget fed fløde is, kastet det op igen, lige så snart hun har spist det. Hun er dog frisk igen i dag og er i skole. Vi var ude og prøve min nye bil i går aftes og kørte op til AG og FP for at vise den frem. Rigtig hyggeligt.

I lørdags havde vi jo stor fødselsdagsfest for Chili. 21 unger kom og fejrede hende og over halvdelen blev og overnattede. Tror de havde en fest. Måtte bede om ro halv to om natten. He he. Det gik overraskende godt. De var simpelthen så søde. Det er en nem og god klasse! VIRKELIG! Chili havde så også inviteret to udefra, to som har gået i deres klasse. Det var fedt, at de hoppede lige ind i flokken og bare var med! Chili var godt tilfreds med sin fødselsdag! Hun stod også for al indkøb og planlægning. Det har vi ikke blandet os i, andet end at spæde til med penge 😉
Vi drillede også ungerne med alarmvækning, en høne og en ged ind i stuen. Det synes de var vildt skægt og mega underligt. Tossede forældre, tænkte de helt sikkert!

René tog dette fine billede i lørdags, uden filter, af vores hus. Det ser bare så hyggeligt og flot ud, hvis jeg selv skal sige det. Han er god til at tage billeder.

Leave a Reply

Skriv et svar