En tilløber…

Ja, hvis det ikke var fordi jeg havde heste nok, så havde jeg taget den hest, jeg fangede i går på vej hjem fra job, med hjem og bildt René ind, at det var en “tilløber”. Ej gas. Jeg var på vej hjem fra job og midt på vejen på landevejen fra Sæby mod Hjallerup, stod der en fin lille ismule. Fik stoppet bilen og sat katastrofe blinkene på og hoppede ud og fik den jaget ind på en grusvej ned mod en ejendom.

Jeg hentede bilen og satte efter og spærrede for adgang ud mod den store vej igen. Hoppede ud af bilen og fik fanget hesten og trukket den ned mod gården der lå et stykke fra vejen. Der var buldermørkt, men havde heldigvis lygte på mobilen og fik lyst ejeren af gården opmærksom på, jeg stod på deres gårdsplads. Jo jo, det var deres hest. Dejligt.

Vi fik en god snak og jeg fik hilst på de andre heste på gården. Hun var meget glad for der ikke var sket noget med hesten og glad for den var sikkert hjemme igen. Det var jeg også. Bare tanken om, hvis det havde været mine egne.. Puha…

Ellers stod aftenene ikke på det helt store. Maden var klar da jeg kom hjem og dyrere var fodret. Så stod den kun på madpakker og julekalender i tvet sammen med Chili. Så var den aften godt brugt. Vi gik tidligt i seng. Tænker lørdagens strabadser stadig sidder i kroppen.

Leave a Reply

Skriv et svar