Weekend, og en god en af slagsen…

Weekenden startede med at Chili havde en veninde med hjemme og spise og se Disney fredag aften og så hyggede vi med Xfactor resten af aftenen.

John havde sidste arbejdsdag og fik en stor og flot kurv med hjem fra hans arbejdsgiver. Det var virkelig pænt af dem og der medfulgte et flot og pænt skrevet kort til John. Det var meget rørende.

Lørdag havde vi gæster – Malika og Peter og deres tre skønne unger kom
og spiste og det var bare så hyggeligt. Håber ikke det er sidste gang vi
stikker hovederne sammen.

I dag søndag sov vi længe og tog i svømmehallen med ungerne. Det var noget de kunne bruge. Der var rigtig mange mennesker ude i Skansebadet i Nørresundby. Vi var der en god time og rundede – traditionen tro – turen af på den “Gyldne Måge”. Da vi kom hjem, kom Chilis veninde og legede og spiste med til aften. Vi var ude og gå ungerne og jeg. Vi var ude og gå en 3 km lang tur, hvor vi så en masse rådyr og gik på opdagelse i de to små skove vi har her i nærheden. Det var en dejlig tur og ungerne synes det var spændende, selvom det blev en halv-lang tur. Fik også skudt et godt billede af Nørvang – vi bor jo dejligt her – på toppen af hele verdenen.

John fik hentet et oliefyr, og jeg fik ordnet begge biler – så de ser pæne ud igen, og jeg har fået sorteret mit og ungernes tøj. To sorte sække er klar til at blive videregivet. God følelse.

Leave a Reply

Skriv et svar