Lotus i centrum…

Weekenden blev skudt i gang i sommerhuset nede i Hou med stjerneskud og rødvin til de voksne og kyllinge-nuggets og fritter til ungerne. Vi var så heldige at have Chilis veninde med på tur dernede. Det var bare så hyggeligt og de hyggede sig bare de to veninder! Lørdag kørte vi hjem for at fodre dyr og passe naboens ejendom også – og samtidigt kørte vi Emma hjem til hendes forældre. Det har virkelig været skønt at komme ned i sommerhuset og bare slappe af og bare nyde hinanden og ungerne. Der er blevet set en masse film, gået lidt ture og spist god mad, ganske som vi plejer!

Søndag rykkede vi sommerhuset rundt og gjorde klar til gæster. Lotus skulle fejre sin 4-års fødselsdag for familien. Det blev til fuldt hus og en skøn eftermiddag med masser af lagkage og boller – lige hvad Lotus havde ønsket sig! Hun var virkelig i centrum hele dagen! Vi fik gået en lang tur til stranden og vejret var ganske fint og lunt.

I dag mandag er det så Lotus´rigtige fødselsdag og den blev fejret med manér lige fra morgenstunden med morgensang, lune boller, flag og gaver – igen! Lotus og Chili blev så kørt i børnehave og skole og så klargjorde John og jeg tingene til Lotus´fødselsdag nede i børnehaven.

Vi lavede rugbrødslotusblomstkage og lavede “delfiner” til dessert. Et kæmpe hit hos ungerne, der kun var lidt skuffede over, der ikke var kage. Vi synes bare vi havde fået kage nok og Lotus ville lige så gerne have frugt som snack/hygge.
Efter fødselsdagen, og Chilis skole, tog ungerne og jeg ud for at handle lidt ind og far hvilede sig lidt, da han skulle på job på aftenhold. Efter handleturen tog vi over til Moster i Vrå, hvor vi hyggede med kaffe og kage og tog en tur på Børnenes jord og nød det dejlige vejr. Turen gik også til Rakkeby, vi skulle op og se AG og FP nye store drivhus. Sikke et projekt – men det bliver rigtig godt, når de er færdig med at samle det!

Aftenen sluttede vi tøser af med en stak pandekager med is nede foran tvet og en tegnefilm på skærmen. Begge tøser putter nu sødt og godt efter en god lang dag, med masser af gode indtryk…

Tak for hilsner og alle de mange gode gaver som Lotus fik i weekenden og i dag! I er guld værd, alle sammen! Lotus har haft en virkelig dejlig fødselsdag, som vi ved hun vil snakke om lææææænge og ser allerede frem til sin næste fødselsdag – DET BLIVER ET LANGT ÅR! ha ha…

Leave a Reply

Skriv et svar