Venindetur i sommerhuset…

Jeg kørte i sommerhuset direkte fra job og fik tændt godt op i brændeovnen. Jeg stod op kl. 15 og gjorde mig klar. Michala kom ved en 16-tiden og jeg havde nået at hente kage og sætte kaffe over. Vi sad herefter og hyggesnakkede lidt og blev enige om at køre til Hals efter proviant. Vi spiste på hos den lokale pizzamand, hvor der var godt fyldt af mennesker. God stemning. Jeg fik noget pasta med masser af hvidløg – som jeg så stadig kan lugte i dag. Det var helt vildt så meget hvidløg, der var på. Der blev købt en HEL del proviant, som vi nød godt af. Vi satte god musik på og læste i blade, snakkede og fulgte lidt overfladisk med i X-Factor. Det var virkelig en god aften.
Vi vågnede begge lidt over 7 og begyndte så småt at komme i tøjet, fik morgenmad og så gik vi en dejlig tur til stranden.
Vi mødte to søde rådyr, som slet ikke var bange for os.
Efter gåturen gik vi tilbage til sommerhuset og gjorde det rent og lukkede og slukkede. Kørte efterfølgende til Hals og gik og osede. Jeg fik købt et “sjal” til min nye jakke og Michala fik “røvet” den lokale genbrug og gjorde virkelig nogle gode kup! Vi skiltes ved Egense-færgen, hvor Michala skulle med over.
Men sikke da en DEJLIG overnatning med masser af snak og hygge! Bestemt ikke sidste gang vi finder på sådan en tur. Og det gode ved det er, at vi jo ikke er vage i dag som vi plejer efter vores byture. Nok fik vi noget rødvin indenbords – men, vores gamle kroppe er ikke så medtaget dagen efter. he he.

Leave a Reply

Skriv et svar