Knoldpine…

Av for den da, hvor gør hovedet ondt i dag. Vågnede med den ondeste hovedpine, som først lige er gået væk nu her. Det har været en lidt hård vagt og jeg må indrømme jeg råglæder mig til at få fri. Tager direkte ned i sommerhuset efter endt vagt og sover. Bliver skønt!

Jeg stod i dag op ved en halv tre-tiden og stod op til et tomt hus. John var på farten sammen med Allan. De byttede geder og fik vist hyggesnakket en del. John var også oppe og passe AG og FPs gård og dyr. De har været på skiferie og vi har passet det hele deroppe. Det er gået fint. Vi har haft deres lille hund, Oda, på besøg. Vi har også sørget for Moster og handlet ind for hende m.v. Det er gået så fint, så fint. John hentede unger og tog ud til foder-manden efter foder til dyrene. Jeg fik pakket det sidste til sommerhuset. Vi spiste hurtig aftensmad sammen og gik alle sammen ud til dyrene. Det er så hyggeligt, når vi alle sammen er med derude.

Lotus var af sted i dagpleje og havde haft en rigtig god dag. Chili der i mod var noget trygget da hun kom hjem. Lidt skidt tilpas. Måske hun skal have en dag hjemme i morgen ved sin far. Nu må vi se.

Ungerne blev badet og blev puttet. John og jeg havde lige en kort alene-stund, hvor vi lige fik vendt og drejet verdenssituationen. Af sted med mig på job og nu sidder jeg så her og tæller minutterne!

Leave a Reply

Skriv et svar