Trailerkort…

Mette og jeg starter til teori på søndag. Er noget kun spændt. Er især nervøs over, om jeg kan hitte ud af at bakke UDEN at kigge mig selv over skulderen?!? Er ikke så skide god til at bruge mine sidespejle. Men, med lidt øvelse herhjemme, går det nok.
Min chef har givet mig fri hele dagen i morgen. Skal til jo til begravelse. John har også fået fri og ungerne bliver sendt i deres pasningstilbud. Jeg vil lige ud inden og se om jeg kan finde et sted, at få lavet pasbillede. Det skal jeg jo have med til lægen, når jeg skal have lavet den der lægeerklæringsting.

Synes godt nok der er hundekoldt i dag. Fryser virkelig meget. Havde heller ikke taget min jakke på i morges. Men fik den da hurtigt hentet inden jeg skulle ud og handle madplan med ungerne.

Lotus er lidt småsyg i dag. Hun har haft feber i dagplejen og været meget ked af det. Men, hun virker heldigvis frisk nu. Har spist godt og været i godt humør. Hun er nu lagt i seng og sover trygt. En smule træt var hun nok alligevel.

Vi fik da handlet madplan og rendt Hjallerup rundt på vores lille tour. Synes det er så hyggeligt lige at runde alle butikkerne den ene gang om ugen. Vi fandt dog ikke noget i genbrugen, der var værd, at tage med hjem. En enkelt chokoladebolle blev det til, hos bageren.

Vi har nu fået aftensmad og nu vil John ud og pille teltet til campingvognen ned. Campingvognen skal jo være klar til den 28 maj, hvor jeg holder 30-års fødselsdag!
Jeg vil ud og fodre bedriften og ellers gå og rydde lidt op. Håber vejret er godt i morgen til en lille ridetur med Mette. Der skal nemlig trænes kvadrilleprogram. Jeg øver herhjemme i stuen her senere. Det kan jeg lige holde til i dag. hi hi.

Leave a Reply

Skriv et svar