En ulykke kommer sjældent alene…

Kender I ikke de dage, hvor man bare føler, man burde være blevet i sengen? Sådan en dag havde jeg igår. John og jeg havde planlagt, at vi ville ud og hygge lidt inden vi skulle til Elling, til begravelsen. Lidt i ti ringer vores dagplejer så, at Lotus er blevet syg og vi bliver nød til at hente hende. Så afsted det går med Lotus på armen. Jeg vil så have taget pasbillede, men vi synes ikke rigtig Lotus er frisk på det, da vi er inde i Hjallerups Bøger & Papir. De tog endda kun 90 kr. for seks stk. Nå, vi kører så mod Frederikshavn.

På vej mod Frederikshavn begyndte det også at sne? Hvad skete der lige for det? Og så i maj måned?

Vi bestemmer os for, at spise på Empires deroppe. Det skulle vi nok aldrig have gjort, og det er bestemt sidste gang vi nogensinde sætter vores ben derinde. Aldrig har vi fået så dårlig mad! Min kylling var rå og iskold indeni, og da jeg siger det til tjeneren, bliver han nærmest sur og går ud i køkkent med min tallerken. Fem minutter senere kommer han tilbage med samme tallerken. Kødet er blevet stegt endnu mere og nu er mine fritter blevet kolde! Grrrr. Jeg rører ikke maden og tager Lotus med ud. Var rasende. John gik så op for at betale, men om idioten ville give halv skade, som det mindste? NEJ.. Der gider vi da i hvert fald ikke spise igen. Har ellers været meget glade for stedet, da vi boede i Frederikshavn.

Vi finder så en fotohandler i gågaden og får taget pasbillede. Jeg skal slippe 125 kr. for 4 billeder! Jamen.. hvad sker der lige for det? NÅ, men skidt da også med det. Nu har jeg fået taget billederne og de blev da ok.

Begravelsen gik fint, og lille Lotus klarede det så flot i kirken. Hun lå bare og sumpede.

Efterfølgende var der kage og kaffe i Pusterummet i Elling. Fint arrangement og vi fik snakket lidt med vores venner og bekendte. Stille og rolig eftermiddag.

Mette og jeg ville ud og ride, og vi havde aftalt, at hun skulle komme ned til mig og hente mig til hest. Jeg hører så, at jagthytten holder øvedag – så synes ikke vi skal derop og træne kvadrilleprogram. Skynder mig, at ringe til Mette og vi aftaler istedet, at hun rider mig i møde. Mette vælger så at ride af bagvejen og jeg rider langs vejen. Så det ender med, vi rider forbi hinanden. Min telefon ringer, da jeg når op til Mettes bane. Mette står nede ved os! Ha ha.. Om igen. Jens og jeg tager lige en galoptur ned af bakken mod vores hus. Det skulle jeg nok aldrig have gjort på en “kold” og frisk hest. Han løb bare afsted med mig og ville ikke stoppe. Han stoppede først, da marken endte – dvs. efter 1 km eller noget. Tosset hest! Vi mødte så Mette og red en tur rundt i området på markvejene. Desværre var der iskoldt og vi hundefrøs. Det hjalp desværre heller ikke, da vi kom hjem på banen og fik lidt tempo på. Men vi fik da øvet program og Mette fulgte mig halvvejs hjem igen og vi fik da lige en hurtig galop-tur – en lidt mere kontrolleret galoptur, heldigvis.

Jeg er så gået hen og blevet syg også. Slap, ondt i halsen og er noget kun varm. Tror jeg har fået samme tur som Lotus. Vi bliver hjemme i dag og plejer os selv og prøver at hygge efter bedste evne.

Leave a Reply

Skriv et svar