St Hippolyt…

Har været en meget spændende og interessant aften. Har været ude og høre en konsulent fortælle om hestens liv og trivsel. Fik endda foderprøver med hjem! På billedet kan I se Mættæ prøvesmage nogle hirsekiks/hesteknækbrød som vi mennesker også sagtens kunne spise. Det var noget af en oplevelse – lad mig sige det sådan. Jeg kan stadig smage “fuglefrø”!

Men, ellers en rigtig god aften og hyggelig aften. Værten havde sørget for små håndmadder og kaffe og selskabet var i top. Det var Birgitte, der havde spurgt Mette og jeg, om vi ikke også ville med. Vi fandt så ud af, der også var en fra Hollensted.

Vi får så besøg alle tre (fra vores område) på onsdag af konsulenten. Så vil hun (gratis) komme ud og kigge vores heste og komme med gode råd og vejledning om foder m.m. Jeg glæder mig! Og har også fået lov, at komme med ud til hende i Hollensted. Mette og jeg vil i hvert fald gerne med derud og snage lidt.. hi hi..

Tak til Mette og Birgitte for en hyggelig biltur og aften!

Link til St Hippolyts hjemmeside – tjek det ud!

Leave a Reply

Skriv et svar