R.I.P lille Finn

Torsdag havde vi besøg af ejendomsmægleren og derfor var hundene i hundegården, da jeg kom hjem fra job. Jeg kiggede hurtigt til dem og begge var der og stod og gøede og var glade for at se mig.
Da ejendomsmægleren kørte efter 15 min, gik jeg ud for at hente hundene ind. Keld kom med det samme, men Finn kom ikke. Underligt – for han plejer altid at komme, når de skal ind. Jeg vidste der var noget galt og løb udenfor til hundegården. Der stod Finn med fråden hængende ud og kastede op, løb rundt i en cirkel og dinglede rundt. Fik hurtigt råbt på John – “Finn har spist noget, han ikke kan tåle”… Vi fik ham ud – og ind. Ringede til dyrelægen og kom akut derud. Han havde tre muligheder: Forgiftning – måske havde Finn spist en tudse, et ellepsi anfald eller en hjerneblødning. Finn fik en masse mod forgiftning og noget smertestillende og vi fik at vide vi havde til kl 22., så skulle Finn gerne have det bedre, hvis det var forgiftning eller ellepsi.

Desværre endte det med vi måtte køre ud til dyrelægen lidt i 22 og få Finn aflivet. Han blødte ud af hans øjne til sidst og så vidste vi godt hvad klokken var slået. Hold nu op det var svært! Det er længe siden vi har grædt så meget. Det gik så hurtigt – og jeg fatter stadig ikke hvad der er sket! Finn har aldrig været syg i den tid vi har haft ham og han blev kun 6 år. Det er slet ikke til at bære.
Om fredagen fik vi begravet Finn hjemme ved siden af gamle Harley. Det var en smuk morgen og pigerne lavede fine sten til Finn og vi fik plantet blomster på hans gravsted.
Det var ikke lige den bededagsferie, vi havde drømt om. Vi skulle til fødselsdag hos vores nevø fredag eftermiddag men fik trukket os op til det og tog af sted – det fortrød vi så heller ikke. Det var godt at komme ud og væk fra det hele. Jeg havde også en aftale med mine kollegaer om aftenen i Sæby – vi skulle spise sammen og se hvad aftenen ellers ville bringe. Jeg endte i byen med Dorthea i Frederikshavn. Jeg var godt nok lidt i tvivl om jeg havde humør og lysten til at tage af sted ovenpå alt det med Finn – men er glad for jeg valgte at tage med. Vi havde en hyggelig og god aften. Og tankerne fik ro.

Resten af weekenden gik derhjemme med at dele hestehegnet op. Bimmer kan ikke tåle det nye forårsgræs, så vi vil være på forkant og udelukke ham fra den store fold. Vi fik også besøg af Johns Moster Lotte og Onkel Bent – det var bare så hyggeligt og vi sad ude i den varme sol. Chili fik også besøg af hendes veninde i weekenden og vi fik cyklet en 18-19 km i det dejlige vejr! Vi var også ude med telegrammer til Maja, Casper og Christian, der blev konfirmeret her i lørdags. Det blev også til nogle gode kilometer på gå-ben.

Nu går tankerne på om vi skal have en ny bette hund. Tror ikke det bliver en Fransk Bulldog igen – tror nærmere det bliver en Shit Zu eller noget lignende. En bette hyggehund. Men, nu må vi se. Vi skal forhåbentlig lige over byggeriet og Phoenix må også gerne være oppe fra gulvet, inden vi skal have en ny lille hvalp. Vi får svar fra ejendomsmægleren i dag.. Det er jeg godt nok MEGET spændt på!

Leave a Reply

Skriv et svar