Projekt udrugning 2 – 6. dagen – IN-7DDI

I dag blev det lysedagen i min andet projekt udrugning. Det betyder jeg skal lyse æggene og det har jeg gjort. Nu er jeg nede på 3 æg – men de er til gengæld befrugtede. Der var en “edderkop” og “spindelsevæv” i ægget helt tydeligt!
Jeg har også forsøgt mig på en anden måde denne gang – med at ligge æggene ned i stedet for at de stod op. Ved ikke om det gør en forskel. Men når jeg kigger på andre udrugningsmaskiner, så ligger æggene ned og bliver rullet rundt/vendt.

“M” står for morgen. “A” står for aften. På den måde kan jeg bedre huske at få alle æg vendt korrekt. Og så står der data på for da jeg puttede æggene i maskinen: “21/5” + et klokkeslet på dagen – i det her tilfælde “17.00”. Ja, det ser lidt spøjst ud – men der er en mening med galskaben – tænker jeg. haha.

Disse æg var ikke befrugtede

For en sikkerhedsskyld slog jeg de frasorterede æg ud for at tjekke om jeg havde taget fejl. Det havde jeg ikke. De var slet ikke befrugtede. Det er så vildt, at jeg kan lyse igennem det grønne æg. Men det er også meget lysegrønt i forhold til de æg jeg havde taget fra sidste gang.

Leave a Reply

Skriv et svar